ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/11/20

ΠΟΠ ΕΚΑΒ-Επιστολή στους Υπουργούς Υγείας για τον «Εξορθολογισμό Κανονικών αδειών»

 

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Θέμα : Εξορθολογισμός Κανονικών αδειών

κ. Υπουργέ

Με την άρση χορήγησης των κανονικών αδειών για όλους τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, λόγο της επιφυλακής για τον covid-19 , θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στην χορήγηση των αδειών αυτών, ιδιαίτερα μάλιστα των αδειών του έτους 2019.

Όπως γνωρίζετε η υπηρεσία μας είναι υπηρεσία Εκτάκτου Ανάγκης, ως εργαζόμενοι λοιπόν σ΄αυτή προγραμματίζουμε τις άδειες μας σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας  γεγονός που σημαίνει πως σήμερα 9/11/2020 υπάρχουν πάρα πολλές ημέρες άδειας του έτους 2019 που δεν έχουν δοθεί στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ και κινδυνεύουν να χαθούν με το τέλους του ΕΤΟΥΣ.

Κ. Υπουργέ στο σημείο αυτό επιβάλλεται η παρέμβασή σας έτσι ώστε όλες αυτές οι ημέρες αδείας των ετών 2019 και 2020 που δεν έχουν δοθεί στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ να πληρωθούν  από την υπηρεσία μας.

Επιβάλλεται η παρέμβαση σας γιατί είναι άδικο να χαθούν οι μέρες αδείας των εργαζομένων και ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται από μη υπαιτιότητα τους

Επιβάλλεται και αναμένουμε την παραπάνω ρύθμιση, για να υπάρξει εξορθολογιμός των παραπάνω αδειών γιατί θα είναι άσκοπο και μη πρακτικό από την υπηρεσία μας οι μέρες αυτές να μεταφερθούν το 2021, γιατί πολύ απλά εάν μεταφερθούν και εάν δοθούν στους εργαζομένους τότε η υπηρεσίας μας θα υπολειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα γεγονός που θα είναι εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Αναμένοντας της θετική σας ανταπόκριση.

 

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Πηγή: popekab.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

 1. Επιβάλλεται και αναμένουμε την παραπάνω ρύθμιση, για να υπάρξει εξορθολογιμός των παραπάνω αδειών γιατί θα είναι άσκοπο και μη πρακτικό από την υπηρεσία μας οι μέρες αυτές να μεταφερθούν το 2021, γιατί πολύ απλά εάν μεταφερθούν και εάν δοθούν στους εργαζομένους τότε η υπηρεσίας μας θα υπολειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα γεγονός που θα είναι εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.
  ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?
  ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο Κ@Λ@Σ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ?
  ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?
  ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.
  ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ.
  ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews