ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/11/20

Βρέθηκαν στολές covid-19 για το ΕΚΑΒ Τρικάλων – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

Βρέθηκαν στολές covid-19 για το ΕΚΑΒ Τρικάλων – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

trikalaola.gr

13/11/2020


Από: Νίκος Σαλέπης

Μεγάλη έλλειψη ειδικών στολών για μεταφορά ασθενών με covd-19 υπάρχει τελευταία στο ΕΚΑΒ Τρικάλων, λόγω της αύξησης των διακομιδών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης ενημερώθηκε για το πρόβλημα που υπάρχει και άμεσα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, κατόπιν εγκρίσεως και άμεσης ανταπόκρισης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για να βρεθούν οι ειδικές στολές.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Τρικάλων ευχαριστούν τον κ. Μιχαλάκη και τον κ. Αγοραστό για την άμεση ανταπόκριση.

Όλο το 24ωρο οι Τρικαλινοί διασώστες μεταφέρουν συμπολίτες μας που έχουν προσβληθεί από τον covid-19, ερχόμενοι σε άμεση επαφή μαζί τους και σε όλα τα περιστατικά προσπαθούν να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας αλλά στην ουσία κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο επικίνδυνος ιός δεν θα μεταφερθεί στους ίδιους και κατά συνέπεια στις οικογένειές τους, ζώντας καθημερινά με αυτό το άγχος!!

Πηγή: trikalaola.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews