ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/11/20

ΚΕΡΚΥΡΑ – Δωρεά επαναχρησιμοποιούμενων στολών covid-19 στο ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

EKABNews

 

ΚΕΡΚΥΡΑ – Δωρεά επαναχρησιμοποιούμενων στολών covid-19 στο ΕΚΑΒ

kerkyrasimera.gr

26/11/2020

 

ΚΕΡΚΥΡΑ – Στον αγώνα που κάνουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κέρκυρας να βοηθήσουν όλους όσοι έχουμε ανάγκη και δη, τους ασθενείς που έχουν προσβληθεί με τον ιό covid-19, θέλησε να συμβάλλει ο συμπολίτης μας Κωνσταντίνος  Μαζης- ιδιοκτήτης της καφετέριας «Ζαμανφού» δωρίζοντας προστατευτικές στολές covid-19.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του σωματείου εργαζομενων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας, είναι η εξής:

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ο αγώνας όλων μας είναι δεδομένος με τις δυσκολίες να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Πάρ’ ολα αυτά η αγάπη και το ενδιαφέρον των πολιτών για τους ανθρώπους που μάχονται νυχθημερόν για την υγεία μας, είναι πραγματικότητα.  Ευχαριστουμε τον Κωνσταντίνο Μάζη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Ζαμανφού» για τη δωρεά 12 επαναχρησιμοποιούμενων στολών προστασίας COVID-19”.

 

Πηγή: kerkyrasimera.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews