ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/12/20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (10-12-2020) ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

 

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Αθήνα 10-12-2020

Αρ. πρωτ. 013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι του Ε.Κ.Α.Β, εν μέσω πανδημίας, υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε, όπως και στις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει. Χωρίς  κανονικές άδειες και με ελάχιστα ρεπό, εργάζονται 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, αντιμετωπίζοντας μία επιπλέον επικινδυνότητα στην εργασία τους λόγω της CovID-19, με ότι αυτό συνεπάγεται στην σωματική και ψυχική τους υγεία.

Διεκδικούμε την ένταξη μας στα Β.Α.Ε., την χορήγηση του έκτακτου επιδόματος Χριστουγέννων, την άμεση αναβάθμιση της ειδικότητας του Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου σε ανώτερη εκπαιδευτική βαθμίδα, την ανανέωση του στόλου των Ασθενοφόρων, την μονιμοποίηση όλου του προσωπικού όλων των μορφών εργασίας, αύξηση του επιδόματος Ανθυγιεινής εργασίας και την άμεση οικονομική ενίσχυση που έχει υποσχεθεί ο Υπουργός Υγείας στους εργαζόμενους.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και εν μέσω της πανδημίας.

Ζητάμε την άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων μας από το Υπουργείο και την Κυβέρνηση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Γεώργιος Μαθιόπουλος Αναστάσιος Γιάνναρης

 

Πηγή: somatioekab166.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews