ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/12/20

Κορονοϊός – εμβόλιο: 1950 εμβολιασμοί σε υγειονομικούς της Αττικής σε 8 ημέρες – Όλος ο σχεδιασμός

 

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews


Κορονοϊός – εμβόλιο: 1950 εμβολιασμοί σε υγειονομικούς της Αττικής σε 8 ημέρες – Όλος ο σχεδιασμός

healthreport.gr

 

Πως θα εμβολιασθούν οι υγειονομικοί στα νοσοκομεία της Αττικής. Όλο το σχέδιο

 

Από τις 27 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν στα νοσοκομεία της Αττικής οι πρώτοι 1950 εμβολιασμοί σε υγειονομικούς.

Όπως αποκαλύπτει το HealthReport.gr η έναρξη των εμβολιασμών στους υγειονομικούς θα κρατήσει 8 ημέρες, με βάση το σχέδιο του υπουργείου Υγείας. Στο διάστημα αυτό αναμένεται να εμβολιασθούν οι 1950 γιατροί και νοσηλευτές που έχουν δηλώσει γραπτώς ότι επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο στην καταγραφή που έγινε πρόσφατα. ΔείτεΕΔΩ πόσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιασμών: «Κορονοϊός –εμβόλιο: Πόσοι υγειονομικοί θα εμβολιασθούν – Τι έδειξε η καταγραφή»

Τα νοσοκομεία

Στα νοσοκομεία που θα γίνει η πρεμιέρα των εμβολισμών είναι στη Αττική: Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Αττικό, Θριάσιο και Ασκληπιείο Βούλας.

 

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του υπουργείου Υγείας, την πρώτη ημέρα Κυριακή 27.12.2020 υπολογίζεται ότι θα εμβολιασθούν 45 υγειονομικοί σε κάθε ένα από τα 5 νοσοκομεία. Συνολικά την πρώτη ημέρα ο αριθμός των εμβολιασθέντων θα φθάσει τους 220.

Τη δεύτερη μέρα 28.12.2020 στον Ευαγγελισμό θα γίνουν 50 εμβολιασμοί και στα υπόλοιπα 4 νοσοκομεία από 45. Σύνολο εμβολιασμών τη δεύτερη ημέρα 230.

Δείτε παρακάτω όλο το χρονοδιάγραμμα:

 

Αντίστοιχα στην Περιφέρεια θα γίνουν εμβολιασμοί σε 4 νοσοκομεία. Η χρονική περίοδος των εμβολιασμών είναι από Τρίτη 29.12.2020 έως και την Κυριακή 3.1.2021. Συνολικά σε 6 ημέρες θα πραγματοποιηθούν 975 εμβολιασμοί στην Περιφέρεια.

Πηγή: healthreport.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews