ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/12/20

ΠΟΕΔΗΝ: Η συμμετοχή των υγειονομικών στον εμβολιασμό μέχρι σήμερα είναι στο 20%

 

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

ΠΟΕΔΗΝ: Η συμμετοχή των υγειονομικών στον εμβολιασμό μέχρι σήμερα είναι στο 20%

ieidiseis.gr

21/12/2020

 

«Η συμμετοχή των υγειονομικών στον εμβολιασμό μέχρι σήμερα είναι στο 20% και εάν δεν αλλάξει η τακτική δεν θα διορθωθεί η κατάσταση», υπογραμμίζει η ΠΟΕΔΗΝ. 

Για λάθη εκ μέρους του υπουργείου Υγείας, τα οποία δημιουργούν προβλήματα όσον αφορά στον εμβολιασμό των υγειονομικών, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Αναλυτικά, ο κ. Γιαννάκος σημειώνει:

Σήμερα δήλωσα στην υπηρεσία μου (ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο) ότι επιθυμώ να εμβολιασθώ με ονοματεπώνυμο και αναμένω τη σειρά μου.

Δυστυχώς το κλίμα είναι αρνητικότατο στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας. Είναι κρίμα γιατί χάσαμε συναδέλφους από κορονοϊό. Ουσιαστικά οι συνάδελφοι νιώθουν ότι τους εξαναγκάσουν να δηλώσουν υπέρ του εμβολιασμού.

Οι ασφυκτικές προθεσμίες μιας ημέρας που δόθηκαν για συμμετοχή με συμπλήρωση προσωπικών δεδομένων έδωσε τροφή να επικρατήσουν οι αρνητικές απόψεις εμβολιασμού στα νοσοκομεία.

Καμμιά ενημέρωση για την ωφελιμότητα του εμβολίου. Η συμμετοχή των υγειονομικών στον εμβολιασμό μέχρι σήμερα είναι στο 20% και εάν δεν αλλάξει η τακτική δεν θα διορθωθεί η κατάσταση. Απαιτείται ενημέρωση του προσωπικού με ανοικτή ημερομηνία δήλωσης επιθυμίας εμβολιασμού.

Με δηλώσεις του νόμου 105 που ανακατεύει μέσα προσωπικά δεδομένα, χωρίς καμμιά ενημέρωση με προθεσμία μιας ημέρας δεν γίνονται εμβολιασμοί. Δείτε σχετική υπεύθυνη δήλωση που δόθηκε στους εργαζόμενους του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας να συμπληρώσουν.

Πηγή: ieidiseis.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews