ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/12/20

Άνδρος: Έκτακτη αεροδιακομιδή για 32χρονο, Βίντεο

 

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Ανδρος: Εκτακτη αεροδιακομιδή για 32χρονο (video)

naxospress.gr

2/12/2020

 

Νησιωτικότητα... Ανδρος.. Ενα βήμα από την Αθήνα... Αυτό τι σημαίνει; Ειδικά το χειμώνα τίποτα. Η υποστελέχωση των υπηρεσιών σε χαμηλά επίπεδα και για 2η φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είχαμε αεροδιακομιδή ασθενούς..

Οπως διαβάζουμε στην σελίδα enandro.gr λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα έφτασε στο ελικοδρόμιο του νησιού στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε ενημερωθεί για την διακομιδή 32χρονου ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό. Κάτοικος Γαυρίου μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας, όπου κρίθηκε ότι πρέπει να διακομιστεί άμεσα σε Νοσοκομείο των Αθηνών.. Αμεσα ξεκίνησε η διαδικασία της αεροδιακομιδής και όπως τονίζεται "για πρώτη φορά βρέθηκαν stand bye δύο ελικόπτερα. Το ένα της ιδιωτικής εταιρείας Interamerican και το άλλο του στρατού". Το στρατιωτικό ήρθε τελικά πρώτο και στις 16.15 αναχώρισε για την Αθήνα μεταφέροντας τον ασθενή...  Μάλιστα έγινε γνωστό ότι ξεκινάει τις επόμενες εβδομάδες και η αναβάθμιση του ελικοδρομίου, κάτι που κρίνεται απαραίτητο...

Να σημειώσουμε τέλος ότι πριν από μερικές ημέρες είχαμε μία ακόμη αεροδιακομιδή από την Ανδρο στην Αθήνα με ασθενή που ήταν θετικός στον κορωνοϊό και όλα λειτούργησαν στην εντέλεια...

Σημείο αναφοράς τέλος; το γεγονός ότι η αεροδιακομιδή έρχεται μία ημέρα μετά την συμφωνία του Δήμου Ανδρου με την ιδιωτική εταιρεία Interamerican για κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του νησιιού κυρίως σε θέματα διακομιδών.. Εξού και το διπλό stand bye των ελικοπτέρων σήμερα..

Πηγή: naxospress.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews