ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/12/20

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΑΒ: Παραλαβή δωρεάς ενός πρωτοποριακού & πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου, με λειτουργία μηχανισμού αρνητικής πίεσης στο θάλαμο του ασθενούς, από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή παραλαβής της δωρεάς ενός πρωτοποριακού και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου, με λειτουργία μηχανισμού αρνητικής πίεσης στο θάλαμο του ασθενούς, από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) και την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» με την αποκλειστική χρηματοδότηση της M/MARITIME.

Η συγκεκριμένη καινοτόμα δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) και της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» σε συνεργασία με την M/MARITIME, αποτελεί την έμπρακτη προσπάθεια ενδυνάμωσης των κρατικών δομών παροχής υπηρεσιών υγείας και ειδικότερα της στήριξης του ξεχωριστού έργου των Διασωστών και των Ιατρών του ΕΚΑΒ, του μοναδικού δημόσιου φορέα παροχής δωρεάν επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, στη διαχείριση και την αντιμετώπιση της πανδημίας του Sars-Cov-2 στην Ελλάδα.

Το νέο ασθενοφόρο όχημα, το οποίο είναι το πρώτο στο στόλο του ΕΚΑΒ που διαθέτει ειδικό μηχανισμό δημιουργίας αρνητικής πίεσης στο θάλαμο των ασθενών, θα τεθεί άμεσα στην επιχειρησιακή διάθεση της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Αθήνας.

Στη τελετή παραλαβής παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Νίκος Παπαευσταθίου, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κα Κατερίνα Πέππα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» κος Θανάσης Μπούσιος και η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της M/MARITIME κα Ελίζα Γερούκη.

 

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Κεντρική Υπηρεσία:

Τέρμα Οδού Υγείας

115 27 Αθήνα

T.: 213 214 3000, F.: 213 214 3222

E.: ekab@ekab.gr, url:www.ekab.gr

 


Δείτε στο EKABNews

ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ:Δωρεά στο ΕΚΑΒ του πρώτου ασθενοφόρου με σύστημα Αρνητικής Πίεσης, 16/12/2020

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews