ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/12/20

Λάρισα: Νέος τομέας του ΕΚΑΒ στον δήμο Τεμπών με έδρα τους Γόννους

 

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Λάρισα: Νέος τομέας του ΕΚΑΒ στον δήμο Τεμπών με έδρα τους Γόννους (φωτο)

onlarissa.gr

08/12/2020

 

Από το ξεκίνημα της νέας χρονιά και συγκεκριμένα αρχές Ιανουαρίου θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά ο νέος τομέας του ΕΚΑΒ στον δήμο Τεμπών με έδρα τους Γόννους. Γεγονός πολύ σημαντικό για την περιοχή που θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως έγινε πριν ένα χρόνο και στα Φάρσαλα, όταν άρχισε να λειτουργεί ο, εκεί τομέας του ΕΚΑΒ.

«Εδώ και χρόνια δίνουμε μάχη για να δημιουργηθεί τομέας του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων προκειμένου να πιάσουμε το βορειοανατολικό κομμάτι του νομού Λάρισας, το οποίο θα καλύπτει την εθνική οδό, τα παράλια και όλα τα χωριά του δήμου Τεμπών», θα πει στο onlarissa.gr, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Γιάννης Γούλας για να συμπληρώσει: «Κάναμε πολλά αιτήματα ως Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ και πέρσι που είχε έρθει ο πρόεδρος στη Λάρισα, ο κ. Νίκος Παπαευσταθίου, μας είχε υποσχεθεί ότι μέσα στο 2020, θα γίνει τομέας τόσο στα Φάρσαλα (στο Κ.Υ.), όπου και έγινε και λειτουργεί από τις αρχές του έτους, αλλά και στον δήμο Τεμπών με έδρα το Κέντρο Υγείας Γόννων, αλλά στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού (όπου θα μπορούν να σταθμεύουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ)».

 

Να σημειωθεί πως από τις αρχές του 2021,εντός του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η πλήρης κάλυψη του τομέα και θα μετατεθούν εκεί διασώστες».

«Η διοίκηση του ΕΚΑΒ εισάκουσε τις αγωνιώδεις φωνές των εργαζομένων και του Σωματείου μας και έτσι προχώρησε στην δημιουργία τομέων σε Φάρσαλα και δήμο Τεμπών για την καλύτερη λειτουργία και εξυπηρέτηση των πολιτών. Αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημά μας. Το Σωματείο μας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο κ. Παπαευσταθίου για την άμεση ανταπόκριση προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας», υπογράμμισε ο κ. Γούλας.

 

Σήμερα Τρίτη, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κων/νος Σταμνάς μαζί με τον πρόεδρο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ κ. Γιάννη Γούλα επισκέφθηκαν για το εν λόγω ζήτημα τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη ο οποίος τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Μετέπειτα όλοι μαζί μετέβησαν στο Κ.Υ. Γόννων όπου συνάντησαν και συζήτησαν με την διευθύντρια κ. Μαρία Θεοδωρου η οποία με την σειρά της εξέφρασε την ικανοποίησή της για την δημιουργία τομέα του ΕΚΑΒ στην περιοχή.

ΑΘ.Π.

Πηγή: onlarissa.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews