ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/20

Θέματα ΕΚΑΒ στον κατεπείγον νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας


Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

«Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVlD-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις».

 

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΑΒ

Άρθρο 25-Παρατείνεται μέχρι και την 31η.3.2021 η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων χρήσης αεροσκαφών για την διενεργεια αεροδιακομιδών ασθενών.

Άρθρο 30- Έκτακτες προμήθειες ανταλλακτικών ΕΚΑΒ

Άρθρο 41-Ρυθμίσεις θεμάτων ΕΚΑΒ

Κέντρα επιχειρήσεων ΕΚΑΒ στις έδρες των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ. Συμμετοχή ιατρών του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στο Ειδικό Τμήμα Ιατρικής Καταστροφών. Θέματα Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής

Άρθρο 46-Τακτοποίηση υπολοίπου ημερών κανονικής αδείας (2019-2020) προσωπικού που δεν χορηγήθηκαν λόγω πανδημίας – μεταφορά στο 2021


 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δείτε στο EKABNews

Κατά πλειοψηφία υπερψηφίσθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, από τις επιτροπές της Βουλής


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews