ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/20

Κοροναϊός : Δήμαρχος... μετέφερε ασθενή ελλείψει διασώστη

 

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

Στην Αλόννησο δεν υπάρχει τομέας ή βάση ΕΚΑΒ. Στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού υπηρετεί 1 υπάλληλος της ΥΠΕ ειδικότητας ΔΕ Πλήρωμα ασθενοφόρου. Η διακομιδή του περιστατικού πραγματοποιήθηκε από διασώστη του ΕΚΑΒ Σκιάθου με την συνοδεία αγροτικού ιατρού. Το ασθενοφόρο οδήγησε ο δήμαρχος του νησιού.


Κοροναϊός : Δήμαρχος... μετέφερε ασθενή ελλείψει διασώστη του ΕΚΑΒ

tanea.gr

16/12/2020

 

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Όπως λέει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης, κάτοικος του νησιού με κοροναϊό παρουσίασε επιδείνωση και έπρεπε να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο, που είναι το νοσοκομείο Βόλου

Χρέη οδηγού ασθενοφόρου εκτέλεσε ο δήμαρχος Αλοννήσου προκειμένου να διακομιστεί ασθενής με Covid σε νοσοκομείο.

Όπως λέει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης, κάτοικος του νησιού με κοροναϊό παρουσίασε επιδείνωση και έπρεπε να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο, που είναι το νοσοκομείο Βόλου.

Λόγω των καιρικών συνθηκών ήταν αδύνατον να ταξιδέψει ο ασθενής με πλωτό σκάφος και έτσι στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής με ελικόπτερο Super Puma που ξεκίνησε από τη Χίο με ενδιάμεσο σταθμό τη Σκιάθο. Ελλείψει διασώστη του ΕΚΑΒ, ο δήμαρχος ανέλαβε… να οδηγήσει το ασθενοφόρο.

Κι αυτό διότι στο νησί εδώ και χρόνια υπάρχει μόνο ένας οδηγός ασθενοφόρου, ο οποίος εργάζεται στην πρωινή βάρδια, μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Το αποτέλεσμα είναι να αναγκάζονται να εκτελούν χρέη βοηθού οδηγού ασθενοφόρου τόσο ο ίδιος όσο και ένας αντιδήμαρχος του νησιού…

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA


Πηγή: tanea.gr

Δείτε στο EKABNews

Ολονύκτια επιχείρηση για τη διακομιδή ασθενούςcovid από την Αλόννησο με ελικόπτερο super puma, 15/12/2020


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews