ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/12/20

Αναζητείται χώρος στέγασης για το ΕΚΑΒ Πύργου

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Αναζητείται χώρος στέγασης για το ΕΚΑΒ Πύργου

proini.news

 

Επαφές με την ΠΕ Ηλείας για την εξεύρεση του κατάλληλου χώρου

Σε αναζήτηση νέας στέγης βρίσκεται εκ νέου το ΕΚΑΒ στον Πύργο, καθώς ο χώρος του Κούβελου παραχωρήθηκε μέσω προγραμματικής σύμβασης για τη στέγαση Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών για Άτομα με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ). Ηδη η διοίκηση του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας έχει κανει επαφές τόσο με τη δημοτική αρχή όσο και με την ΠΕ Ηλείας, για να βρεθεί νέος και κατάλληλος χώρος που θα καλύπτει τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρωινής, έχει ήδη γίνει μία συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλου, με εκπροσώπους του ΕΚΑΒ, και έχουν συζητηθεί ορισμένοι χώροι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μία από τις εκδοχές που συζητιούνται, είναι η στέγαση του Σταθμού του ΕΚΑΒ σε χώρο προς την ανατολική πλευρά του Πύργου, όμως ακόμα δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόφαση. Στόχος των εμπλεκόμενων πλευρών είναι να έχει βρεθεί λύση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι θα χρειαστεί να γίνουν και ορισμένες εργασίες διαμόρφωσης στον χώρο που θα επιλεγεί.

Πηγή: proini.newsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews