ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/12/20

Ηλεκτρικό νεφελοψεκαστήρα χειρός προσέφερε η ΟΕΒΕΜ στο ΕΚΑΒ Βόλου

 

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Ηλεκτρικό νεφελοψεκαστήρα χειρός προσέφερε η ΟΕΒΕΜ στο ΕΚΑΒ Βόλου

magnesianews.gr

21/12/2020

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνγησίας (ΟΕΒΕΜ) σε συνέχεια των προηγούμενων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν με την βοήθεια του Λογαριασμού Ειδικού Σκοπού «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» , και με νέες οικονομικές ενισχύσεις πραγματοποίησε δωρεά ενός Ηλεκτρικού Νεφελοψεκαστήρα Χειρός NCH στο ΕΚΑΒ Βόλου.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ η Πρόεδρος Δωροθέα Καναβιτσά, ο Γεν. Γραμματέας Αθανάσιος Μόσχος, η Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη, η Ταμίας Ευαγγελία Αρβανίτη και το Μέλος ΔΣ Σεραφείμ Μαουσίδης.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής Παραρτήματος ΕΚΑΒ Λάρισας κος Σταμνάς Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας κος Παναγιώτης Δαρειώτης και τα Μέλη κα Δήμητρα Αγγέλου και κος Κωνσταντίνος Χατζησταματίου.

 

Πηγή:magnesianews.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews