ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/12/20

Γραμματέας ΚΟ ΝΔ Χρήστος Κέλλας στο ΕΚΑΒ: «Σας είμαστε ευγνώμονες»

Τετάρτη,30 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Κέλλας στο ΕΚΑΒ: «Σας είμαστε ευγνώμονες»

onlarissa.gr

30/12/2020

 

Το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας επισκέφτηκε ο γιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος συνομίλησε με το προσωπικό και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συζήτησε με τους εργαζόμενους θέματα της πανδημίας και εν γένει ζητήματα υγείας, εστιάζοντας στη διαρκή ετοιμότητα και τον αδιάλειπτο αγώνα του προσωπικού για την υγειονομική προστασία των Λαρισαίων και του πληθυσμού της Θεσσαλίας συνολικά. Επιπλέον, τόνισε ότι είναι στο πλευρό τους, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση κάθε ανάγκης που προκύπτει, με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

 

Εξερχόμενος από τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ο κ. Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχα τη χαρά να συναντηθώ και να ανταλλάξω ευχές με τους εργαζόμενους τους ΕΚΑΒ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου για την προσφορά τους στην πατρίδα, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις μάχες που δίνουν, όπως και οι υπόλοιποι υγειονομικοί της χώρας, για να σώσουν και να προστατεύσουν ζωές με αυταπάρνηση, ευρισκόμενοι σε διαρκή ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο.

Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ και εν γένει του ΕΣΥ είναι οι αφανείς ήρωες που όχι μόνο κράτησαν την Ελλάδα όρθια από τότε που ενέσκηψε η πανδημία αλλά προασπίζονται το κοινωνικό κράτος σε μόνιμη και διαρκή βάση. Η σκέψη μου είναι πάντα δίπλα τους.

Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και δύναμη!

Καλή χρονιά!».

 

Πηγή: onlarissa.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews