ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/12/20

Το Σωματείο ΕΚΑΒ Μαγνησίας ευχαριστεί για δύο δωρεές

 

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews


Το Σωματείο ΕΚΑΒ Μαγνησίας ευχαριστεί για δύο δωρεές

magnesianews.gr

29/12/2020

 

Ο διευθυντής του παραρτήματος ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Σαμνάς, το Δ.Σ και οι εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας, νιώθουν την ανάγκη δημόσια να ευχαριστήσουν θερμά το Δ.Σ της ΟΕΒΕΜ για την δωρεά ενός νεφελοποιητή υγρών για την απολύμανση των ασθενοφόρων και των κτιρίων του Τομέα Βόλου.

Επίσης ευχαριστούν τον κ. Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου για την παραχώρηση καθαρίστριας στην υπηρεσία ΕΚΑΒ του Τομέα Βόλου.

«Ευχόμαστε και ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι μιμητές, ώστε να αυξηθεί η λίστα των δωρητών», αναφέρει το Σωματείο ΕΚΒ Μαγνησίας.

Πηγή: magnesianews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews