ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/12/20

Στο ΕΚΑΒ Λάρισας ο γγ του Υπ. Υγείας και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

 

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Στο ΕΚΑΒ Λάρισας ο γγ του Υπ. Υγείας και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

larissanet.gr

3/12/2020

 

Στο ΕΚΑΒ Λάρισας βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου, τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας ΕΚΑΒ Δημήτριο Πύρο, καθώς και τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη.

 

Εκεί, τους υποδέχθηκαν ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κώστας Στάμνας και ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Ιωάννης Γούλας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχαν τη ευκαιρία να ακούσουν από τους ίδιους τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ έθεσε μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με τα δυσκολίες και τα προβλήματα, που ταλανίζουν επί σειρά ετών την υπηρεσία και τους εργαζομένους της. Μεταξύ αυτών ήταν και η χορήγηση έκτακτου βοηθήματος (δώρο Χριστουγέννων) για το οποίο ωστόσο δόθηκαν όλες οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα πραγματοποιηθεί η καταβολή του στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.

 
Πηγή: larissanet.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews