ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/20

Ξεκίνησε το έργο ανακαίνισης του ΕΚΑΒ Καβάλας

 


Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Ξεκίνησε η ανακαίνιση του κτιρίου στον χώρο αναμονής διασωστών-πληρωμάτων ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Καβάλας  

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες  τού Διευθυντή 6ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ (τομέας Καβάλας)  Χάρη Λώτη καί τού Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Καβάλας αλλά και με τη στήριξη της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης τού κτηρίου στέγασης των διασωστών στο ΕΚΑΒ 6 ΚΑΒΑΛΑΣ.

Ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους που χρόνια τώρα έπρεπε να είχε υλοποιηθεί επιτέλους πήρε σάρκα και οστά.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Καβάλας Κώστας Τσιτσιλικάκης δήλωσε: «Εδώ και 10 χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας. Αν  και οι συνθήκες κατά το ήμισυ βελτιώθηκαν δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια, ουδέποτε υπήρξε μέριμνα από τις εκάστοτε διοικήσεις που πέρασαν για τις συνθήκες εργασίας των διασωστών και των πληρωμάτων των ασθενοφόρων. Το κτήριο είναι έτοιμο να διαλυθεί. Συναντήσαμε αντιδράσεις. Θέλουμε έναν χώρο για να αλλάζουμε και εμείς. Δεν γίνεται να αλλάζεις  μέσα στο αυτοκίνητο ή να μην αλλάζεις και να πηγαίνεις στο σπίτι σου φορώντας τα ρούχα της δουλειάς. Μιας δουλειάς με αντιμετώπιση λοιμωδών ασθενειών σε καθημερινή βάση και αυτό είναι κίνδυνος διασποράς μικροβίων και στις επαφές μας. Θέλουμε λειτουργικότητα και αξιοπρέπεια.

Πριν 2 χρόνια εγκρίθηκε το έργο από το ΔΣ του ΕΚΑΒ και έφτασε η ώρα σήμερα να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης. Η δαπάνη είναι περίπου 20χιλ.ευρώ.

 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews