ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/12/20

«Για τους αρνητές που δε νιώθουν άνετα με τη μάσκα»

 

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

“Για τους αρνητές που δε νιώθουν άνετα με τη μάσκα”

parakritika.gr

4/12/2020

 

Ο διασώστης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, Κώστας Μοχιανάκης, περιγράφει τις στιγμές που ζει καθημερινά, μεταφέροντας θετικούς στον κοροναϊό

Πλήρωμα ασθενοφόρου, διασώστης… ο άνθρωπος που έρχεται πάντα πρώτος σε επαφή με οποιοδήποτε περιστατικό. Πολλώ δε μάλλον όταν υπηρετεί σε κέντρο υγείας στην ενδοχώρα της Κρήτης και χρειάζεται να μεταφέρει στο νοσοκομείο αναφοράς κάποιο κρούσμα κοροναϊού.

Ο διασώστης Κώστας Μοχιανάκης στέλνει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το δικό του μήνυμα στους αρνητές της μάσκας, έχοντας μαζί του τον συνάδελφό του, Κώστα Χαραλαμπίδη, αμέσως μόλις έχουν ολοκληρώσει μία διακομιδή περιστατικού θετικού στον κοροναϊό.

Στους αρνητές της μάσκας που δεν νιώθουν άνετα με την μάσκα.

Να δείτε πως νιώθεις όταν έρθεις σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα που έχει ανάγκη νοσηλείας και το πας βόλτα καμιά πενηνταριά χιλιόμετρα έως το νοσοκομείο και την επαύριο πάς στην οικογένεια σου.

Το μόνο σίγουρο είναι η εφαρμογή των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ για την προστασία εμάς και των πασχόντων πάντα.

 

Πηγή: parakritika.gr
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews