ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/20

Συνάντηση της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με το Σωματείο των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ

 

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Συνάντηση της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας με τον Πρόεδρος των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ

life-news.gr

18/12/2020

 

Την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, επισκέφτηκε   σήμερα το πρωί στο Μαράσλειο ο Πρόεδρος  των  εργαζόμενων του  ΕΚΑΒ Κέρκυρας κ. Κυπριώτης  και μέλη του Δ.Σ, προκειμένου να ζητήσουν την βοήθεια του Δήμου στην επίλυση προβλημάτων,  που απασχολούν την υπηρεσία, με κυριότερο το στεγαστικό.

Η κ. Υδραίου  τους διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του Δήμου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το σοβαρό πρόβλημα  της στέγασης  που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, καθώς και την ενίσχυση   σε  επικουρικό προσωπικό. Επίσης θα υπάρξει συνεργασία  με τον Δήμο για την τοποθέτηση απινιδωτών σε καίρια σημεία της Πόλης

Πηγή: life-news.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews