ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/12/20

Στην Ξάνθη εκτάκτως κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό

 

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Στην Ξάνθη εκτάκτως κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό

xanthinea.gr

10/12/2020

 

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας και ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ βρέθηκαν εκτάκτως την Πέμπτη στην Ξάνθη.

"Σήμερα είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξανθης, την κα Παναγιωτα Μητρου Παθολόγο & συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγειας κου Κωτσιοπουλου, τον κο Νίκο Παπαευσταθιου Πρόεδρο του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, τον κο Δημήτρη Πυρρο Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ και τον Κο Δημήτρη Τσαλικακη Διοικητή 4ης ΥΠΕ.

Έγινε ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου και ακολούθησε σύσκεψη στην οποία έγινε εκτενής αποτύπωση της κατάστασης αλλά και συζητήθηκαν προτάσεις βελτίωσης και εξέλιξης.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία, την στήριξη και την αρωγή τους!" σημειώνει η Έλενα Ροφαέλα, Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης.
Πηγή: xanthinea.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews