ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/12/20

Ολόκληρο το κείμενο της επιτροπής για την ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα Ανθυγιεινά

 

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

Ολόκληρο το κείμενο της επιτροπής για την ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα Ανθυγιεινά

ygeionomikoi.gr

9/12/2020

 

Όπως αποκάλυψε χθες η Εφημερίδα των Συντακτών και η συντάκτης για εργατικά θέματα Χριστίνα Κοψίνη η επιτροπή κρίσης για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα που έχει συγκροτηθεί στο υπ. Εργασίας κατέληξε σε πόρισμα.

Το ΜΕΤΑ Υγειονομικών και η ιστοσελίδα μας ygeionomikoi.gr έχουν στα χέρια τους το σχετικό πόρισμα που κατέληξε η επιτροπή.

Σύμφωνα με αυτό η επιτροπή προτείνει την ένταξη των υγειονομικών υπαλλήλων στα ΒΑΕ κάνοντας αναφορές σε συγκεκριμένες ειδικότητες. Το ενδιαφέρον είναι ότι η επιτροπή πέρα των ειδικοτήτων που ούτως η άλλως συμπεριλαμβάνονται στον σημερινό ισχύοντα κανονισμό των ΒΑΕ που ισχύει για τον ιδιωτικό τομέα προτείνει και την ένταξη του ιατρικού προσωπικού που εργάζεται στα Νοσοκομεία.

Πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται για το ζήτημα αυτό και πρέπει να αποφασίσει αν έχει την πολιτική βούληση να νομοθετήσει και να επεκτείνει τον θεσμό των ΒΑΕ και για τους υγειονομικούς.

Δείτε το κείμενο στο οποίο κατέληξε η επιτροπή: 

Πηγή: ygeionomikoi.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews