ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/20

Παπουτσάνης: Παραγωγή αντισηπτικών και δωρεές στο ΕΚΑΒ

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Παπουτσάνης: Παραγωγή αντισηπτικών και δωρεές στο ΕΚΑΒ

csrindex.gr

16/12/2020

 

Σε μια σειρά ενεργειών υποστήριξης της συλλογικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνει η Ελλάδα, προχωρά η Παπουτσάνης.

Η εταιρεία, έχοντας λάβει την έγκριση των αρμόδιων αρχών, αξιοποιεί μέρος της παραγωγής της υπερσύγχρονης μονάδας στη Ριτσώνα Ευβοίας, για την  αποκλειστική παραγωγή βιοκτόνων και απολυμαντικών με χρήση οινοπνεύματος σε περιεκτικότητα 80% κατ’ όγκον, ώστε να καλύψει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τις ανάγκες της χώρας. Ταυτόχρονα, όντας μία πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία, έχει δυνατότητα παραγωγής πλαστικών μπουκαλιών και πωμάτων καθώς και παραγωγής μαζών και εμφιάλωσης είτε σε μικρά είτε σε μεγάλα μπουκάλια.

Ήδη η Παπουτσάνης έχει ξεκινήσει την παραγωγή για μικρά φιαλίδια, περιεκτικότητας 25 – 80 ml, προς διάθεση στο ευρύ κοινό μέσω των εμπορικών καταστημάτων ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και την παραγωγή φιαλών 300 – 1.000 ml. Η Παπουτσάνης αρχικά θα παράγει 150.000 φιαλίδια τσέπης ανά 24 ώρες επί επταήμερης βάσης ενώ στη συνέχεια και εφόσον υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη, 250.000 φιαλίδια ανά 24 ώρες.

Επιπλέον, η Παπουτσάνης προσφέρει στο ΕΚΑΒ 52.000 τεμάχια προϊόντων προσωπικής υγιεινής και 30.000 αλκοολούχα απολυμαντικά φιαλίδια τσέπης ενώ έχει ήδη δρομολογήσει την παροχή 30.000 περίπου επιπλέον σχετικών προϊόντων σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, νοσοκομεία και ΜΚΟ. Ακόμη προχωρά σε δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού στο ΕΣΥ αξίας 26.700 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία, έχει παραδώσει στο Νοσοκομείο Ελπίς δύο διφασικούς απινιδωτές, έναν ηλεκτροκαρδιογράφο και ένα φορητό ακτινολογικό μηχάνημα, για την ενίσχυση του έργου του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.

«Ανταποκρινόμενοι στην προσπάθεια αντιμετώπισης της μεγάλης και πρωτοφανούς κρίσης, λόγω του COVID-19, αξιοποιούμε την τεχνογνωσία και τις παραγωγικές μας δυνατότητες, προκειμένου να συμβάλλουμε από την πλευρά μας, όσο το δυνατόν περισσότερο, στον περιορισμό της διασποράς του ιού, προστατεύοντας την υγεία των πολιτών. Παράλληλα, ενισχύουμε τις προσπάθειες φορέων της Πολιτείας και οργανισμών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή άμυνας έναντι του COVID-19», δήλωσε ο κ. Γιώργος Δεφίγγος, εμπορικός διευθυντής της εταιρίας.

Πηγή: csrindex.gr
 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews