ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/12/20

Αεροδιακομιδή για τον τραυματία εργαζόμενο στο εργαστήριο αρτοποιίας

 

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Αεροδιακομιδή για τον τραυματία εργαζόμενο στο εργαστήριο αρτοποιίας

cretalive.gr

5/12/2020

 

Ο νεαρός υπέστη σοβαρά τραύματα όταν το χέρι του "πιάστηκε" σε μηχάνημα

Ειδική επιχείρηση αεροδιακομιδής από το Ηράκλειο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα, στήθηκε για τον 27χρονοεργαζόμενο σε εργαστήριο αρτοποιίας, που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου σε εργατικό ατύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός υπέστη σοβαρά τραύματα στο εργαστήριο παρασκευής άρτου και ζύμης στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Μοιρών, όταν το χέρι του "πιάστηκε" στο μηχάνημα που χειριζόταν.

Χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ προκειμένου ο νεαρός να απεγκλωβιστεί.

Αμέσως μετά ο τραυματισμένος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε μια πρώτη προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο χέρι του, από το ύψος του αγκώνα και μέχρι τα δάχτυλα.

Οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα, κάτι που έγινε περίπου στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτου, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Πηγή: cretalive.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews