ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/20

Μ. Γιαννάκος: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ


Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟΥΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΔΙΝΟΥΝ  ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΤΟΥ Ο.ΣΥ. Α.Ε. ΚΑΙ  ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ  ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.   

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

Οι πολεμιστές της πρώτης γραμμής του υγειονομικού πολέμου  με 14 συναδέλφους νεκρούς θύματα πολέμου,  με 12 συναδέλφους διασωληνωμένους στις ΜΕΘ, και  δεκάδες να νοσηλεύονται σε κλινικές κορωνοϊού,  εισπράττουν από τη κυβέρνηση  μόνο  χειροκροτήματα, , αισθήματα συμπάθειας  και ότι άλλο  ανέξοδο.

Αρνούνται πεισματικά να μας χορηγήσουν δώρο Χριστουγέννων.

Όμως ότι αρνούνται σε εμάς το χορηγούν στους εργαζόμενους του Οργανισμού  Οδικών  Συγκοινωνιών. Ασφαλώς και όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αμείβονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στη καταπολέμηση της πανδημίας. Πόσο μάλλον όταν καθημερινά είναι εκτεθειμένοι στον ιό. Δεν δικαιολογείται όμως να αποκλείονται οι υγειονομικοί και προνοιακοί υπάλληλοι.

Με νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή χορηγείται αποζημίωση 500 ευρώ στους εργαζόμενους του οργανισμού Οδικών Συγκοινωνιών σε όσους ανασταλούν οι κανονικές άδειες έως 15 Φεβρουαρίου. Άδειες οι οποίες θα χορηγηθούν   στη συνέχεια   μέχρι 30 Ιουνίου 2021.

Οι δικές μας  κανονικές άδειες έχουν ανασταλεί  από  το πρώτο κύμα της πανδημίας. Επίσης από τον Οκτώβριο  είμαστε σε επιφυλακή και κόπηκαν  εκ νέου οι κανονικές άδειες. Επίσης δεν χορηγούνται ρεπό, ειδικές άδειες και άλλες παροχές. Ένας θεός ξέρει πότε θα ξαναεπιτραπούν.

Χρωστάγανε πριν την πανδημία πάνω από 50 ρεπό στον καθένα συνάδελφο. Στο τέλος της πανδημίας θα μας χρωστάνε ένα χρόνο ρεπό. Βρισκόμαστε νυχθημερόν στα   οχυρά του  υγειονομικού πολέμου.  και η κυβέρνηση περί άλλων τυρβάζει.  Ντροπή τέτοια συμπεριφορά στους υγειονομικούς και προνοιακούς υπαλλήλους. Ούτε συμπάθεια θέλουμε ούτε χειροκροτήματα.  Φτάνει πια η υποκρισία. Όχι άλλη κοροϊδία.

Θα απαντήσουμε σε αυτή τη πρόκληση δυναμικά.

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews