ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/20

Κύπρος: Όχημα συγκρούστηκε με ασθενοφόρο που πήγε να παραλάβει τραυματία τροχαίου

 

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Όχημα συγκρούστηκε με ασθενοφόρο που πήγε να παραλάβει τραυματία τροχαίου

alphanews.live

19/12/2020

 

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού παρά την Αλάμπρα, με αποτέλεσμα δύο πρόσωπα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ έκλεισε η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν πλήρωμα ασθενοφόρου που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σταμάτησε σε σημείο του δρόμου, για να παράσχει βοήθεια, αφού στην αντίθετη πορεία κατεύθυνσης, παρά την έξοδο προς Αλάμπρα, άλλο αυτοκίνητο είχε προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε στο σημείο. Ωστόσο στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που κινείτο στην κατεύθυνση προς Λεμεσό προσέκρουσε στο ασθενοφόρο.

Οι οδηγοί των δύο ιδιωτικών οχημάτων παραλήφθηκαν από άλλο ασθενοφόρο για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρικές εξετάσεις.

Κλειστή η δεξιά λωρίδα

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Αλάμπρα, η οποία είχε κλείσει προσωρινά λόγω τροχαίας σύγκρουσης δύο οχημάτων, τα οποία είχαν ακινητοποιηθεί στο δρόμο.

Τα δύο οχήματα έχουν πλέον μετακινηθεί και η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει κανονικά.

*Φωτογραφείες Cypolice checkpoint

Πηγή: alphanews.liveAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews