ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/20

Συνάντηση Γιάννη Σαρακιώτη με στελέχη του ΕΚΑΒ Λαμίας

 

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Γιάννης Σαρακιώτης: Συνάντηση με στελέχη του ΕΚΑΒ Λαμίας

thejukebox.gr

19/12/2020

 

Συνάντηση Γιάννη Σαρακιώτη με στελέχη του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.)

Μια ακόμη συνάντηση με στελέχη του χώρου της υγείας, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Ο Βουλευτής Φθιώτιδας, επισκέφθηκε το χώρο του Ε.Κ.Α.Β. στη Λαμία και είχε εκτενή συζήτηση με τον Δ/ντη του Παραρτήματος, κ. Θεμ. Λιάσκο και τον Πρόεδρο των εργαζομένων, κ. Δημ. Χαλεπλή αναφορικά με τον τρόπο που ο φορέας συμβάλλει στη διαχείριση της πανδημικής κρίσης. Κατά την τωρινή συγκυρία, όπου η χώρα λειτουργεί ως μία υγειονομική περιφέρεια, εργαζόμενοι του Ε.Κ.Α.Β. χρειάζεται σε πολλές περιπτώσεις να διακομίσουν με ασφάλεια και ταχύτητα περιστατικά προς τα νοσοκομεία, τα οποία βρίσκονται σε διαφορετική υγειονομική περιφέρεια, διανύοντας πολύ μεγάλες αποστάσεις, με αποτέλεσμα να υφίστανται καθημερινά επιπλέον επιβάρυνση.

 

Από πλευράς του, ο κ. Σαρακιώτης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους, που όπως δήλωσε είναι διαχρονικά, κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή, κερδίζοντας την εκτίμηση και την αγάπη της ελληνικής κοινωνίας. Παράλληλα, τόνισε ότι σήμερα, οι ίδιοι αποτελούν μέρος της υγειονομικής ασπίδας της χώρας, οι οποίοι δέχονται σημαντική πίεση εξαιτίας της πανδημίας για τους οποίους είναι σημαντικό να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η επιχειρησιακή δυνατότητα του οργανισμού να διατηρηθεί στο επίπεδο που απαιτείται.

 

Πηγή: thejukebox.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews