ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/12/20

Μ. Γιαννάκος: Καταγγελία στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

 

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

ΑΘΗΝΑ 10/10/2020

Καταγγελία στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Σήμερα υπήρχε ημέρα δράσης των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στους χώρους δουλειάς, μαζικές δυναμικές σε πολλά Νοσοκομεία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών στο Υπουργείο Υγείας.

Εγγράφως εδώ και ημέρες ζητήσαμε συνάντηση μιας ολιγομελούς αντιπροσωπείας από την Εκτελεστική Επιτροπή με τον Υπουργό Υγείας. Σήμερα βρήκαμε τα ρολά του Υπουργείου Υγείας κλειστά.

Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Υγείας που αρνείται να δει τους υγειονομικούς. Αποδεκατιστήκαμε, κουραστήκαμε, τσακισμένοι δίνουμε την μάχη για να κερδίσουμε τον υγειονομικό πόλεμο. Χάνουμε  ασθενείς και προσωπικό που θα μπορούσαν να ζουν αν ήταν οργανωμένη η Δημόσια Υγεία. 11 Συνάδελφοι κατέληξαν, 10 βρίσκονται διασωληνωμένοι και εκατοντάδες νοσούν. Παρότι τηρήσαμε στο απόλυτο το υγειονομικό πρωτόκολλο η πολιτική ηγεσία αρνήθηκε να αφιερώσει λίγο χρόνο για τους εκπροσώπους των Υγειονομικών. Τόσο πολύ μας υπολογίζει.

Θα συνεδριάσει άμεσα η Εκτελεστική Επιτροπή και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews