ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/12/20

ΠΟΕΔΗΝ: Έγγραφο προς τους Υπουργούς Υγείας περί εμβολιασμού για τον κορωνοϊό του Υγειονομικού προσωπικού

 

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Έγγραφο προς τους Υπουργούς Υγείας περί εμβολιασμού για τον κορωνοϊό του Υγειονομικού προσωπικού

 

ΑΘΗΝΑ 17/12/2020

 

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

           2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

ΚΟΙΝ.: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΠΟΕΔΗΝ

 

ΘΕΜΑ: Περί εμβολιασμού για τον κορωνοϊό του Υγειονομικού Προσωπικού

 

Η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον εμβολιασμό του Υγειονομικού Προσωπικού. Χάσαμε πολλούς συναδέλφους σε αυτόν τον πόλεμο και άλλοι πολλοί δίνουν την μάχη για την ζωή διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Θέλουμε να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον τραγικό απολογισμό. Όμως για να επιτύχει ο καθολικός εμβολιασμός του προσωπικού θα πρέπει να υπάρξουν προσεκτικοί χειρισμοί από την μεριά των διοικήσεων των Νοσοκομείων και του Υπουργείου Υγείας.

Η έγγραφη οδηγία που έφτασε στα Νοσοκομεία σήμερα το πρωί και ζητάει να δηλώσουν οι συνάδελφοι εάν επιθυμούν να εμβολιαστούν μέχρι αύριο το πρωί δεν συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση. Δημιουργεί κλίμα εξαναγκασμού με αποτέλεσα να προβληματίζονται πολλοί συνάδελφοι.

Ως εκ τούτου προτείνουμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα να μην ισχύσουν οι πιεστικές ημερομηνίες δήλωσης εμβολιασμού. Οι Επιτροπές Λοιμώξεων να ενημερώσουν το προσωπικό για την ανάγκη εμβολιασμού. Έτσι θεωρούμε ότι θα πειστεί το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού και θα εμβολιαστεί, για καλό δικό μας και των ασθενών.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

Πηγή: poedhn.gr 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews