ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/12/20

Στην πρώτη γραμμή της «μάχης» οι διασώστες του ΕΚΑΒ Έδεσσας

 

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Στην πρώτη γραμμή της «μάχης» οι διασώστες του ΕΚΑΒ Έδεσσας

edessaikoskosmos.gr

6/12/2020

 

Από Λεωνίδας Τούσιας

Στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον αόρατο εχθρό βρίσκεται το προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας. Ανήκει και αυτό στους «σημερινούς ήρωες» που με αυταπάρνηση επιτελούν το καθήκον τους μαζί με όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας

 

Δίνουν κάθε λεπτό την μάχη κατά του κορονοϊού αντιμετωπίζοντας και τον φόβο να μην μεταφέρουν τον ιό στο σπίτι τους, αφού έρχονται συνέχεια σε επαφή με ύποπτα και επιβεβαιωμένα κρούσματα. Ο λόγος για τους διασώστες του ΕΚΑΒ Έδεσσας. Είναι οι ήρωες της διπλανής πόρτας και κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου για ανάγκη ενίσχυσης του δυναμικού με στολές και μάσκες καθώς αυτά που στέλνει η υπηρεσία, δεν φτάνουν δεν είναι αρκετές.

«Είμαστε ψυχές που παλεύουμε για τους συνανθρώπους μας με κίνδυνο την δική μας ακεραιότητα παντός καιρού 24 ώρες το 24ωρο»

 

Πηγή: edessaikoskosmos.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews