ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/12/20

Εμβόλιο - Κορονοϊός: Γιατί ο Σωτήρης Τσιόδρας χτύπησε… ξύλο και είπε «δεν φοβάμαι», Βίντεο

 

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Εμβόλιο - Κορονοϊός: Γιατί ο Σωτήρης Τσιόδρας χτύπησε… ξύλο και είπε «δεν φοβάμαι»

ethnos.gr

27.12.2020

 

Όση ώρα η νοσηλεύτρια ετοίμαζε το εμβόλιο ο καθηγητής Τσιόδρας αναφέρθηκε στα εμβόλια που έχει κάνει

Η μεγάλη ημέρα έφτασε και οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό στην Ελλάδα ξεκίνησαν με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα να κλέβει την παράσταση. Ο κ. Τσιόδρας όταν έκατσε στην καρέκλα για να κάνει το εμβόλιο απάντησε σε ερώτηση για το αν φοβάται: «Αν φοβάμαι; Όχι βέβαια», ενώ όση ώρα η νοσηλεύτρια ετοίμαζε το εμβόλιο αναφέρθηκε στα εμβόλια που έχει κάνει.

«Κάθε χρόνο εμβολιάζομαι με το εμβόλιο της γρίπης και δεν θυμάμαι πόσα χρόνια το κάνω». Έχει επίσης κάνει, όπως είπε, τετάνου, πολιομυελίτιδας και σε ερώτηση για τον ιό Έμπολα απάντησε «δεν το έχω κάνει ακόμη» και εκείνη την στιγμή χτύπησε… ξύλο, χτυπώντας το μπράτσο της καρέκλας που καθόταν.

Μόλις τελείωσε η διαδικασία είπε πάντως: «Αυτό ήταν, ούτε που το κατάλαβα».  Στις δηλώσεις του ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε πολύ καιρό. Κάθε 16 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένας πολίτης της Ε.Ε και του Ηνωμένου Βασιλείου κει με το εμβόλιο περιμένουμε αυτό να σταματήσει. Για το εμβόλιο ίσχυσαν και ισχύουν όλες οι προδιαγραφές που ισχύουν για όλα τα εμβόλια».

«Δεν ήρθε το τέλος ακόμα. Το τέλος θα έρθει σταδιακά. Πρέπει να μείνουμε προσεκτικοί», ήταν το μήνυμα του λοιμωξιολόγου.


Πηγή: ethnos.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews