ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/12/20

«Δεν λύγισα από πείνα και εχθρό. Ηττήθηκα για αυτούς που αγαπάω…» – Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Λαρισαίος τραυματιοφορέας

 

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews


“Δεν λύγισα από πείνα και εχθρό. Ηττήθηκα για αυτούς που αγαπάω…” – Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Λαρισαίος τραυματιοφορέας

onlarissa.gr

12/12/2020

 

“Δεν λύγισα από πείνα και εχθρό. Ηττήθηκα για αυτούς που αγαπάω…” γράφει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Λάμπρος Τσάπαλης, ο Λαρισαίος τραυματιοφορέας που συγκίνησε το πανελλήνιο με την πολυήμερη απεργία πείνας που ξεκίνησε έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες για τη δημόσια υγεία και τους εργαζόμενους σε αυτή.

Μετά από δέκα ημέρες απεργίας πείνας στην οποία βρέθηκαν συμπαραστάτες το σύνολο των υγειονομικών και της κοινωνίας, με εκδηλώσεις στήριξης απ’ όλη τη χώρα, ο Λάμπρος επιστρέφει στα καθήκοντά του, στο κρισιμότερο στάδιο της πιο μεγάλης μάχης με τον κορωνοϊό.

Πηγή: onlarissa.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews