ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/12/20

Ευχαριστίες προς το ΕΚΑΒ Ναυπλίου για την μεταφορά τραυματία από δυσπρόσιτη περιοχή

 

Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews


Ευχαριστίες προς το ΕΚΑΒ Ναυπλίου για την μεταφορά τραυματία από δυσπρόσιτη περιοχή

argolikeseidhseis.gr

7/12/2020

 

Άμεση ηταν η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ σε ατύχημα που σημειώθηκε στην διαδρομή Αρβανιτιά - Καραθώνα στο Ναύπλιο σήμερα Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, όταν μια γυναίκα χτύπησε στο πόδι της, με την πρόσβαση του ασθενοφόρου στο σημείο να ήταν εξαιρετικά δύσκολή. Για την άμεση κινητοποίηση των διασωστών του ΕΚΑΒ, ευχαριστίες απευθύνει συγγενικό πρόσωπο της παθούσας.

"Σήμερα το πρωί έλαβε χώρα ένα ατύχημα στην διαδρομή Αρβανιτιάς-Καραθωνας κατά το οποίο τραυματίστηκε ένα μέλος της οικογένειας μου.

Το ΕΚΑΒ Ναυπλίου ενημερώθηκε και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά γρήγορα και αποτελεσματικά,παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες που σχετίζονται με το δυσπρόσιτο της περιοχής.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα μέλη του ΕΚΑΒ για την εξαιρετική τους ανταπόκριση."

Πηγή: argolikeseidhseis.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews