ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/12/20

Στο κτίριο του ΓΟΕΒ θα στεγαστεί το ΕΚΑΒ στον Πύργο

 

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Στο κτίριο του ΓΟΕΒ θα στεγαστεί το ΕΚΑΒ στον Πύργο

patrisnews.com

17/12/2020


Σε τμήμα του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, που στεγάζονται και οι υπηρεσίες του ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού, στον Πύργο, θα μεταφερθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Τομέας Πύργου του ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας, μετά από πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου.

Μετά την άμεση ανταπόκριση του κ. Γιαννόπουλου στο αίτημα της Διοίκησης του ΕΚΑΒ, και σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης του με την Διευθύντρια Αγγελική Κανελλοπούλου και στελέχη του ΕΚΑΒ – κατά την διάρκεια της οποίας πρότεινε διαθέσιμους χώρους ιδιοκτησίας της Π.Ε Ηλείας – κατέληξαν στο κτίριο της οδού Αλφειού, το οποίο διαθέτει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την στέγαση και εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Στην επόμενη τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Δ.Ε θα συζητηθεί η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου για την έγκριση παραχώρησης τμήματος του εν λόγω κτιρίου, στον Τομέα ΕΚΑΒ Πύργου, άνευ ανταλλάγματος. Η Π.Ε Ηλείας παράλληλα, θα «τρέξει» και τις διαδικασίες για την ανακαίνιση και διαμόρφωση του χώρου, για την πλήρη κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας, ώστε το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθεί και η μεταστέγασή του. «Ήταν αυτονόητη υποχρέωσή μας να προσπαθήσουμε να βρούμε λύση στο στεγαστικό πρόβλημα μιας υπηρεσίας, η οποία 24 ωρες το 24ωρο βρίσκεται στην υπηρεσία του πολίτη και στην άμεση παροχή βοήθειας, σώζοντας ζωές. Μπορεί να μην αποτελεί συμβατική υποχρέωση, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας ως Υπηρεσία, όμως η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει κοινωνικό πρόσωπο και θέλει, στο μερίδιο που της αναλογεί, να είναι χρήσιμη όπου της ζητηθεί και μπορεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Πηγή: patrisnews.com
 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews