ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/12/20

Έκτακτη επίσκεψη του ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας και του προέδρου του ΕΚΑΒ σε Κοζάνη, Ξάνθη, Κομοτηνή

 

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Έκτακτη επίσκεψη του ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας και του προέδρου του ΕΚΑΒ σε Κοζάνη, Ξάνθη, Κομοτηνή

protothema.gr

8/12/2020

 

Οι επισκέψεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεχούς επίβλεψης και συντονισμού της συνολικής διαχείρισης των υποδεχόμενων ύποπτων αλλά και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19

Έκτακτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κου Γιάννη Κωτσιόπουλου, του Προέδρου του ΕΚΑΒ κου Νίκου Παπαευσταθίου και του Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ κου Δημήτρη Πύρρου, στους Υγειονομικούς Σχηματισμούς της Κοζάνης, της Ξάνθης και της Κομοτηνής.

 

Οι επισκέψεις στους προαναφερόμενους Υγειονομικούς Σχηματισμούς, που θα ξεκινήσουν αύριο 9/12 (από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης. "ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ", πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συνεχούς επίβλεψης και συντονισμού της συνολικής διαχείρισης των υποδεχόμενων ύποπτων αλλά και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, ειδικά στο σύνολο των Υγειονομικών Περιφερειών της Μακεδονίας και της Θράκης.

 

Τόσο ο ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας κος Κωτσιόπουλος, όσο και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Ν.Παπαευσταθίου με τον Δ/ντη Ιατρικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ κο Δ.Πύρρο αλλά και στελέχη του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ), από τις αρχές Νοεμβρίου, βρίσκονται συνεχώς στη Βόρεια Ελλάδα όντας επιφορτισμένοι με τον πλήρη επιχειρησιακό συντονισμό όλων των Υγειονομικών Σχηματισμών των αντίστοιχων Υγειονομικών Περιφερειών.

Πηγή: protothema.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews