ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/12/20

Κέρκυρα: Τι λύνει η Περιφέρεια στο ΕΚΑΒ – Τι είπαν Ζορμπας και εργαζόμενοι

 

Τετάρτη,30 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Κέρκυρα: Τι λύνει η Περιφέρεια στο ΕΚΑΒ – Τι είπαν Ζορμπας και εργαζόμενοι

kerkyrasimera.gr

29/12/2020

 

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη κοινωνικής συνοχής δημόσιας υγείας και απασχόλησης Κωνσταντίνο Ζορμπά είχε η διοίκηση του σωματείου εργαζόμενων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας για θέματα της υπηρεσίας καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Τα θέματα που συζήτησαν οι δυο πλευρές ήταν οι εξής: 

1. Κτιριακό: Έγκριση κονδυλίου 50.000€ από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για παρεμβάσεις στο κτίριο λόγω ακαταλληλότητας αυτού και εκτενή συζήτηση εύρεσης νέου χώρου μεταστέγασης λόγω μη ορθής λειτουργικότητας του κτιρίου.

2. Οχήματα: Η Περιφέρεια Ιόνιων Νησων θα αναλάβει την προμήθεια 18 νέων οχημάτων. Συγκεκριμένα 10 οχημάτων μικρού όγκου και 8 οχημάτων 4×4 για όλη την Περιφέρεια και δυο πλωτά ασθενοφόρα στο προσεχές διάστημα.

Η συνάντηση κύλησε σε οικείο κλίμα με πρόθεση έμπρακτης βοήθειας και επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τον τομέα του ΕΚΑΒ, εκ μέρους του κ. Ζορμπά και της περιφέρειας, δηλώνει η διοίκηση των εργαζόμενων μετά τη διμερή συνάντηση.

Πηγή: kerkyrasimera.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews