ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/12/20

Ευχαριστήρια του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας για δωρεές που έγιναν προς τον Τομέα ΕΚΑΒ Φλώρινας

 

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Ευχαριστήρια του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας για δωρεές που έγιναν προς τον Τομέα ΕΚΑΒ Φλώρινας

florinapress.gr

16/12/2020

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μπιτάκη Άνθιμο για την πρωτοβουλία του να μας προμηθεύσει με Μέσα Ατομικής Προστασίας, καθώς και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας και ιδιαίτερα την κα. Ρόζα Βαλίνα και κ. Παυλίδη Χρήστο για την δωρεά μηχανήματος απολύμανσης ασθενοφόρων. Σε αυτή την χρονική περίοδο, οι προσφορές αυτές είναι μεγάλης σημασίας για την ασφάλεια και προστασία όχι μόνο των Διασωστών του Ε.Κ.Α.Β. αλλά και των συμπολιτών μας που διακομίζουμε καθημερινά στην μάχη με τον  Covid-19.

………………………………………………………………………………………………………

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα για την πρωτοβουλία τους να μας προμηθεύσει με Μέσα Ατομικής Προστασίας. Σε αυτή την χρονική περίοδο, οι προσφορές αυτές είναι μεγάλης σημασίας για την ασφάλεια και προστασία όχι μόνο των Διασωστών του Ε.Κ.Α.Β. αλλά και των συμπολιτών μας και μας δίνουν δύναμη στην καθημερινή μας μάχη με τον  Covid-19.

Μέσα από τις πράξεις αυτές αποδεικνύεται ότι η προσφορά, λειτουργεί ως ουσιαστικό εργαλείο κοινής αντιμετώπισης της πρωτοφανούς αυτής πανδημίας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ                ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 

 

Πηγή: florinapress.gr


Δείτε στο EKABNews

Δωρεά ολόσωμων στολών στο ΕΚΑΒ Φλώρινας από το ΕΒΕ, 14/12/2020About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews