ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/12/20

Σημαντική η μείωση στις διακομιδές για covid-19 στη Λάρισα – Αυξήθηκαν τα εξιτήρια

 

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Σημαντική η μείωση στις διακομιδές για covid-19 στη Λάρισα – Αυξήθηκαν τα εξιτήρια

onlarissa.gr

26/12/2020

Την ώρα που σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα απευθύνει έκκληση για ευλαβική τήρηση των μέτρων, διαβλέποντας και τρίτο πανδημικό κύμα στο τέλος του χειμώνα – αρχές της ερχόμενης άνοιξης, τα στοιχεία από το «μέτωπο» του κορωνοϊού στη Λάρισα, προκαλούν πρόσκαιρη αισιοδοξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, πέραν της μείωσης των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες – με εξαίρεση την έξαρση στις φυλακές που «ανέβασε» σημαντικά τον αριθμό των προσβεβλημένων στις καθημερινές αναφορές του ΕΟΔΥ – αντίστοιχη πτώση σημειώνεται και στον φόρτο εργασίας του ΕΚΑΒ. Οι διακομιδές που αφορούν ασθενείς μολυσμένους με covid-19 μπορεί να συνεχίζουν να απασχολούν τους διασώστες, ωστόσο ο αριθμός τους έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό.

Αντίστοιχα, αυξάνονται τα εξιτήρια ασθενών που προσβλήθηκαν από τον ιό, νοσηλεύτηκαν και έλαβαν εξιτήριο, δίνοντας μία μικρή «ανάσα» και στα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Όλα αυτά βέβαια πριν την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, ο «λογαριασμός» της οποίας αναμένεται να φθάσει στις… καταγραφές του ΕΟΔΥ στο πρώτο δεκαήμερο του 2021…

Πηγή: onlarissa.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews