ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/12/20

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Δημήτρης Φούκας και Αφροδίτη Δημαρά για τα περιστατικά Covid-19, Βίντεο

 

Πέμπτη,31 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Συναντήσαμε στο κέντρο του ΕΚΑΒ ένα πλήρωμα διασωστών, τον Δημήτρη Φούκα και την Αφροδίτη Δημαρά, ανθρώπους δηλαδή στην πρώτη γραμμή της «μάχης», που διαχειρίστηκαν εκατοντάδες περιστατικά από την αρχή της πανδημίας.

«Στην αρχή, το άγνωστο ήταν αυτό που φόβιζε περισσότερο, τόσο εμάς όσο και τους ασθενείς. Το σημαντικό είναι ότι τηρούσαμε όλοι μας πολύ αυστηρά τα μέτρα προστασίας και για αυτό δεν υπήρχαν κρούσματα στο προσωπικό του ΕΚΑΒ. Αυτό το γεγονός αναδεικνύει και τη σημασία των μέτρων που πρέπει όλοι να τηρούν απαρέγκλιτα. Στο δεύτερο κύμα τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα, αλλά ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι», επισημαίνουν, περιγράφοντας τη δύσκολη πραγματικότητα που ζουν από τις αρχές σχεδόν του 2020.

Οι δύο διασώστες αφηγούνται επίσης στον φακό μας σοκαριστικά περιστατικά που τους έτυχαν, ενώ έχουν και ένα μήνυμα για τους «αρνητές» του ιού...

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Δημήτρης Φούκας και Αφροδίτη Δημαρά για τα περιστατικά Covid-19

Zouglagr

31 Δεκ 2020

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews