ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/12/20

Τι συμβαίνει στην Δυτική Φθιώτιδα με την μεταφορά ασθενών Covid- Τι λένε Κέντρο Υγείας και ΕΚΑΒ

 

Πέμπτη,31 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Τι συμβαίνει στην Δυτική Φθιώτιδα με την μεταφορά ασθενών Covid- Τι λένε Κέντρο Υγείας και ΕΚΑΒ

lamiafm1.gr

29/12/2020

 

Την έντονη αγανάκτηση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης Δημήτρη Καραγκούνη έχει προκαλέσει καταγγελία ότι έχει δώσει εντολή στο προσωπικό και στο ασθενοφόρο του κέντρου να μην ανταποκρίνονται σε περιστατικά κορονοϊού και να μην μεταφέρουν ασθενείς covid.

Όπως δήλωσε σε συνομιλία που είχε με τον ΛΑΜΙΑ FΜ-1, όσα λέγονται είναι ανυπόστατα και είναι διατεθειμένος να κινηθεί νομικά. Εξηγεί ότι το κέντρο υγείας συστεγάζεται με το ΕΚΑΒ στον δήμο και όταν υπάρχει θέμα με την έλλειψη προσωπικού στο ασθενοφόρο αναπληρώνεται από τους αγροτικούς ιατρούς του κέντρου υγείας.

Όπως δήλωσε, «υπήρξαν περιστατικά που δεν πήγε το ασθενοφόρο αλλά αυτό έγινε γιατί δεν υπήρξε όλο το απαραίτητο προσωπικό στο πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα οι αγροτικοί ιατροί να μην μπορούν μόνοι τους να ανταποκριθούν στο περιστατικό και να αναλάβουν αυτή την ευθύνη.»

Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια με προσωπικό κάτω από το ελάχιστο κατέληξε και δεν μπορεί κάποιοι με ευκολία να συκοφαντούν αυτό το έργο.

Ψυχοφθόρα διαδικασία χαρακτήρισε μέσα από τον ΛΑΜΙΑ FM-1 την όλη διαδικασία μεταφοράς ασθενών με κορονοϊό, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Δημήτρης Χαλεπλής.

Απαντώντας στον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μακρακώμης, είπε ότι κανένας επαγγελματίας υγείας δεν επιτρέπεται να αρνείται να δώσει βοήθεια σε ασθενή γιατί κανένας δεν περισσεύει σε αυτόν τον αγώνα.

«Τον προκαλώ να καταφύγει στον εισαγγελέα γιατί έχουν καταγραφεί τα γεγονότα και μπορεί να γίνει απομαγνητοφώνηση στην κλήση που δέχτηκε,» τόνισε χαρακτηριστικά καλώντας τον να κάνει πράξη την επιθυμία του να προσφύγει νομικά.

«Συνυπάρχουμε στην Μακρακώμη με το κέντρο υγείας και συμβάλουν οι αγροτικοί ιατροί όταν χρειάζεται,» είπε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΛΑΜΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΛΕΠΛΗ

Πηγή: lamiafm1.gr


lamiafm1.gr 30/12/2020

Παρέμβαση Γ. Χαντζή στην διένεξη Κέντρου Υγείας Mακρακώμης και ΕΚΑΒ- Γιατί διεγράφη δημοτική σύμβουλος; (Ηχητικό)

Δείτε στο EKABNews

Φθιώτιδα:Αρνήθηκαν από το Κ.Υ. Μακρακώμης να πάνε σε περιστατικά με Covid -19, 26/1/2020
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews