ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/12/20

Δωρεά επαγγελματικού οχήματος στο ΕΚΑΒ από τη Mercedes-Benz

 

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews

 

Δωρεά επαγγελματικού οχήματος στο ΕΚΑΒ από τη Mercedes-Benz

sofokleousin.gr

10/12/2020

 

Από την αρχή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης, με τους Διασώστες, τους Ιατρούς και τους Νοσηλευτές του να ανήκουν, και αυτοί, στους σημερινούς ήρωες που επιτελούν το καθήκον τους μαζί με όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.

Από την πρώτη στιγμή , η Mercedes-Benz Ελλάς, αντιλαμβανόμενη τις μεγάλες ανάγκες που προέκυψαν και πάντοτε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ, βρέθηκε στο πλευρό του Οργανισμού, παραχωρώντας για όλη τη διάρκεια του 1ου κύματος της πανδημίας τρία ελαφρά επαγγελματικά οχήματα – ένα Citan και δύο Sprinter – για την κάλυψη των καθημερινών  αναγκών μεταφοράς υγειονομικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Η μάχη ωστόσο συνεχίζει να μαίνεται, με το δεύτερο κύμα της πανδημίας να είναι πολύ πιο σφοδρό από το πρώτο και οι ανάγκες για το κοινό καλό είναι ακόμα πιο επιτακτικές. Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή του ΕΚΑΒ, όπου τα ασθενοφόρα με τους

Διασώστες και τους Ιατρούς καλούνται να πραγματοποιούν απρόσκοπτα το έργο τους για την παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και την έγκαιρη διακομιδή των συνανθρώπων μας προς τους Υγειονομικούς Σχηματισμούς, η Mercedes-Benz Ελλάς συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το έργο του Οργανισμού, παραχωρώντας δύο ακόμα οχήματα - ένα Citan Van 109 d Long και ένα Vito Van 111 d Long – ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες για μεταφορά υγειονομικών και ιατροτεχνολογικών υλικών προς τα Παραρτήματα και τους Τομείς του ΕΚΑΒ ανά την Ελλάδα.

Η προσφορά της Mercedes-Benz Ελλάς όμως δε σταματά εδώ, καθώς προέβη και στη δωρεά ενός εκ των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που έχουν ήδη παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ, αυξάνοντας το διαθέσιμο στόλο του Οργανισμού με ένα Citan Van 109 Long.

Μία ακόμα μικρή πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης από τη Mercedes-Benz Ελλάς στο μεγάλο αγώνα που δίνει το σύνολο της κοινωνίας μας για τον περιορισμό της πανδημίας.

Πηγή: sofokleousin.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews