ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/12/20

Το Σωματείο ΕΚΑΒ Πιερίας ευχαριστεί την εταιρία ΑΛΚΩΝ Pest Control

 

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

EKABNews


Facebook ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ''

12/12/2020

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β. ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ''

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : 12/12/2020

ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήριο

Αρκετοί ιδιώτες και επαγγελματίες του νομού μας, προσφέρουν από το υστέρημά τους, υλικά, απαραίτητα για να ανταποκριθούμε επαρκώς και με ασφάλεια στις ανάγκες προνοσοκομειακής βοήθειας των ασθενών του νομού μας.

Θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον κ. Ζήση Σαμαρά(Zisis Samaras) , υπεύθυνο της εταιρίας ΑΛΚΩΝ Pest Control (Διεύθυνση: Τερζοπούλου 53 Κατερίνη60100, τηλ: 2351046300, http://www.pest-control.gr/) οι οποίοι από την αρχή της πανδημίας αφιλοκερδώς, τακτικά και συστηματικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καλύπτοντας τις ανάγκες για απολύμανση των ασθενοφόρων και του χώρου που οι εργαζόμενοι του Ε.Κ.Α.Β. Πιερίας εργάζονται και συγχρωτίζονται.

Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την εταιρία ΑΛΚΩΝ Pest Control και ιδιαίτερα τον κ. Ζήση Σαμαρά, που μας κρατά ασφαλείς, ασθενείς και Διασώστες έτσι ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Με τιμή για το Δ.Σ.:

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ποικιλίδης Ιωάννης Βάιος Βασίλειος

 Facebook


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews