ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/1/21

Ζέττα Μακρή: Η Σκιάθος αποκτά μικρό ασθενοφόρο, 2 διασώστες, 1 νοσηλεύτρια και 1 χειριστή ακτινολογικού

 

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

EKABNews


Ζέττα Μακρή: Η Σκιάθος αποκτά μικρό ασθενοφόρο, 2 διασώστες, 1 νοσηλεύτρια και 1 χειριστή ακτινολογικού

e-thessalia.gr

25/01/2021

 

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μ. Μακρή ενημερώθηκε, αναλυτικά, από τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Ν. Παπαευσταθίου, σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουνίου 2021, για την ενδυνάμωση και ενίσχυση της, προσφάτως αναβαθμισμένης, βάσης του ΕΚΑΒ Σκιάθου σε ανεξάρτητο τομέα.

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής του ΕΚΑΒ πληροφόρησε την Υφυπουργό Παιδείας και Βουλευτή Μαγνησίας κ. Μακρή για την παραχώρηση, από το ΕΚΑΒ, ενός μικρού, σε όγκο, και ευέλικτου ασθενοφόρου, που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των κατοίκων της Σκιάθου, προκειμένου αυτό να κινείται, με άνεση, στα στενά σοκάκια της Χώρας. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ασθενοφόρο είναι το δεύτερο, που αποκτά η Σκιάθος, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η απόκτηση ενός δεύτερου ασθενοφόρου για το νησί, πέραν της εξαιρετικά σημαντικής, χρηστικής σπουδαιότητάς του, σηματοδοτεί, σημειολογικά, και την εκκίνηση της βαρύτητας που, πλέον, φέρει η αναβαθμισμένη βάση του ΕΚΑΒ για τις Β. Σποράδες καθώς, μέχρι πρότινος, η βάση στερούνταν οχήματος της ομώνυμης υπηρεσίας.

Η πλαισίωση της βάσης του ΕΚΑΒ, στην Σκιάθο, ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της πλήρωσης μόνιμων θέσεων, μετά από διαδικασίες του ΑΣΕΠ, δύο (2) διασωστών πληρωμάτων ασθενοφόρων για το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, μίας νοσηλεύτριας ΤΕ και ενός χειριστή ακτινολογικού μηχανήματος.

Η κ. Μακρή, αφού ευχαρίστησε, θερμά, τον κ. Παπαευσταθίου για την άμεση ενημέρωσή της αλλά και για τις προσπάθειες, που καταβάλλει, όλο αυτό το διάστημα, για την υποστήριξη και την ενίσχυση των υποδομών του ΕΚΑΒ στον Νομό Μαγνησίας, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξαιρετική αυτή εξέλιξη για το νησί της Σκιάθου, η οποία και θα θωρακίσει, περαιτέρω, την δημόσια υγεία των κατοίκων της και θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες διακομιδής των ασθενών.

Πηγή: e-thessalia.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews