ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/1/21

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2021 σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη

 

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021

EKABNews


Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του 2021 σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη

thestival.gr

01/01/2021

 

Η αλλαγή του χρόνου βρίσκει κάποιους από τους άντρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στις επάλξεις. Η καταγραφή των πρώτων κλήσεων του έτους που δέχονται η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελεί παράδοση.

Το thestival.gr σας παρουσιάζει τις πρώτες κλήσεις που δέχτηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Θεσσαλονίκης στα πρώτα λεπτά του 2021.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε την πρώτη κλήση του έτους στις 00:01. Προερχόταν από κάτοικο της περιοχής Αναλήψεως, ο οποίος κατήγγειλε ρίψη πυροτεχνημάτων από αγνώστους. Ως σημείο ρίψης έδωσε τη συμβολή των οδών Μαυρομιχάλη και Μακεδονίας.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο νέο έτος έγινε στις 00:25 και αφορούσε μικρής έκτασης φωτιά σε υπαίθριο χώρο, στην είσοδο του χωριού Λαγυνά, στον Λαγκαδά.

Η πρώτη κλήση του 2021 στο ΕΚΑΒ καταγράφηκε στις 00:05. Η κλήση έγινε από την πόλη του Κιλκίς και αφορούσε τραυματισμό ατόμου από ρίψη πυροτεχνήματος.

Πηγή: thestival.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews