ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/1/21

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 20ο ΘΥΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

 

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ:

10/01/2021

 

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ  20ο  ΘΥΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ  ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ   ΣΤΟΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ   ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.

Κατέληξε προχθές άλλος ένας αγαπητός συνάδελφος από κορωνοϊό, νοσηλευτής 53 ετών ελεύθερος, από το νοσοκομείο της ΔΡΑΜΑΣ. Εργαζόταν στη καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου.

 24 Νοεμβρίου  με rapid test  διαγνώσθηκε  θετικός.  Που να βρει μοριακό αναλυτή το νοσοκομείο  της Δράμας. Μία εβδομάδα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Δράμας  Για την αποσυμφόρηση του νοσοκομείου από περιστατικά κορωνοϊού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  Σερρών. Δεν κατάφερε  το αυτονόητο,  δηλαδή ο συνάδελφος να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο που εργαζόταν. Στο νοσοκομείο Σερρών  νοσηλεύτηκε 45 ημέρες. Νοσηλεύθηκε επί πολλές ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά  Συγκλονίζουν τα τελευταία του λόγια λίγο πριν  εκπνεύσει.

Χαρακτηριστικά, έγραφε: «Μου πήραν κορεσμό κι άρχισαν να λένε διάφορα μεταξύ τους…Πανικοβλήθηκα. Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα. Τελικά πήραν αέρια και είπαν 94 αλλά με ρινικό και επαναεισπνοής.. Έχω χάσει τις μέρες …προσευχηθείτε για μένα».

Λίγες ώρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 15.39 το μεσημέρι, είχε κάνει την ακόλουθη ανάρτηση: «Ο Θεός να σας έχει όλους καλά… Ο πνιγμός είναι μεγάλο βασανιστήριο…Μην τύχει σε κανέναν».

Δυο μέρες νωρίτερα σε άλλη ανάρτηση του, είχε ενημερώσει τους φίλους του ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των Σερρών σε θάλαμο Covid της ορθοπεδικής κλινικής, ζητώντας να του στείλουν ένα πακέτο καλαμάκια και μαζί μερικά μπουκαλάκια νερού.

«Κάθε στιγμή φλερτάρω με τον θάνατο. Μην με παίρνετε τηλέφωνο. Κάντε μια προσευχή» έγραφε σε άλλη ανάρτηση του στις 8 Δεκεμβρίου.

Συλληπητήρια στους οικείους και τους συναδέλφους.

Ακούει κανείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν τα θυσιάζουμε όλα  για το πολιτικό κόστος. Μας λένε ότι πολεμάμε αλλά για τους νεκρούς συναδέλφους  αγωνιστές του υγειονομικού  πολέμου φταίμε εμείς. Όχι ο πόλεμος!!!!!!!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΩΡΑ.

Ένα  ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ δεν ακούσαμε από την επίσημη πολιτεία  για τους νεκρούς ήρωές μας. Όλα για αυτούς, γίνονται από ατομική ευθύνη.  ΚΡΙΜΑ......

Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews