ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/1/21

Τριπλή αεροδιακομιδή ζωής από την Σαντορίνη

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Τριπλή αεροδιακομιδή ζωής από την Σαντορίνη

santorinisport.gr

11/01/2021

 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τριπλή αεροδιακομιδή για τη μεταφορά ασθενών από την Σαντορίνη προς την Αθήνα, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, μετά από σχετικά αιτήματα του ΕΚΑΒ.

Οι αεροδιακομιδές πραγματοποιήθηκαν με αεροσκάφος της Ολυμπιακής που έχει μισθώσει και χρησιμοποιείται από το ΕΚΑΒ.

«Με την επιτυχημένη τριπλή έκτακτη αεροδιακομιδη ασθενών του ΕΚΑΒ από την Σαντορίνη προς την Αθήνα και με δύσκολες προσγειώσεις των αεροσκαφών λόγω χαμηλή ορατότητας στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης τελειώνει η σημερινή απαιτητική μέρα. Ευχόμαστε από καρδίας την αποκατάσταση της υγείας και την γρήγορη επιστροφή των τριών ασθενών στις οικογένειες τους Τα συγχαρητήρια μου για τον επαγγελματισμό όλων των συναδέλφων και συνεργατών στο Αερολιμένα Σαντορίνης που μέρα και νύχτα όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε στις επάλξεις, στο καθήκον και σε ετοιμότητα για να υπηρετήσουμε με ταχύτητα την διάσωση του υπέρτατου αγαθού της ανθρώπινης ζωής» δήλωσε ο Αερολιμενάρχης Θήρας, Δημήτρης Γάκης.

Πηγή: santorinisport.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews