ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/1/21

Αγρίνιο: Σφοδρή σύγκρουση με εμπλοκή ιχ και ιδιωτικού ασθενοφόρου με τραυματίες στον κόμβο του νοσοκομείου

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Το πρώτο τροχαίο του 2021: Σφοδρή σύγκρουση με τραυματίες στον κόμβο του νοσοκομείου Αγρινίου (φωτο)

agriniopress.gr

01/01/2021

 

Σοβαρά γυναίκα συνοδηγός Ι.Χ. που ενεπλάκη στο ατύχημα

Λίγες ώρες μετά την έλευση του νέου χρόνου και το πρώτο τροχαίο ατύχημα στο Αγρίνιο, είναι γεγονός.

Πρόκειται για σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ επιβατικού με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής στο Αγρίνιο, στον κόμβο του νοσοκομείου, που σημειώθηκε λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι.

Οι συνθήκες του τροχαίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το Ι.Χ. φέρεται να προσέκρουσε στο ασθενοφόρο, τη στιγμή που το δεύτερο όχημα, εξέρχονταν από το νοσοκομείο με προορισμό το Αγρίνιο.

Από την σύγκρουση, τραυματίστηκαν ο οδηγός και η συνοδηγός του Ι.Χ., τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ ξηλώθηκε φωτεινός σηματοδότης. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η γυναίκα τραυματίας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγονταν με δυσκολία ενώ η διέλευση χρειάζεται πλέον μεγάλη προσοχή, εξαιτίας της ζημιάς στην σηματοδότηση.

Πηγή: agriniopress.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews