ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/1/21

Το ΕΚΑΒ Πάτρας επισκέφτηκε ο βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στην περιφερειακή διοίκηση του ΕΚΑΒ στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

thebest.gr

08/01/2021


Ενημερώθηκε για τη λειτουργία, τα προβλήματα και τις ελλείψεις

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας  Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Αχαΐας στην Πάτρα και συναντήθηκε με τη διοικήτρια Αγγελική Κανελλοπούλου, το προσωπικό  και τους διασώστες της υπηρεσίας.

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για τη λειτουργία, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει η υπηρεσία σε προσωπικό και μέσα, ενόψει των αυξημένων αναγκών στον τομέα της παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Αχαΐας επιτελούν ένα κρίσιμο ανθρωπιστικό έργο και εργάζονται κάτω από πιεστικές συνθήκες για τη διάσωση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Ωστόσο, τα μέσα που διαθέτουν είναι περιορισμένα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν αντιξοότητες κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ στο νομό μας είναι η έλλειψη σύγχρονων ασθενοφόρων, αφού τα υπάρχοντα είναι παλιά, χωρίς σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, χωρίς κλιματισμό και με πολλά λειτουργικά προβλήματα._

 ____________________

 Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Πηγή: thebest.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews