ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/21

Κορονοϊός – Εύβοια: Αρνητικά όλα τα τεστ στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ – Τι λέει ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ στην Εύβοια

 

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Αποκλειστικό – Κορονοϊός – Εύβοια: Αρνητικά όλα τα τεστ στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ – Τι λέει ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ στην Εύβοια

evima.gr

18/01/2021

 

Αρνητικά είναι τα πέντε μοριακά τεστ και τα 15 rapid test που διενεργήθηκαν σε εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με αποκλειστική δήλωση του υπεύθυνου του ΕΚΑΒ στο evima.gr αρνητικά είναι τα πέντε μοριακά τεστ και τα 15 rapid test που διενεργήθηκαν σε εργαζόμενους του ΕΚΑΒ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Νίκος Κόκκος: «κ. Ρέτσα όλα τα τεστ είναι αρνητικά ενώ σας επισημάνω ότι έχω δώσει εντολή όλοι οι εργαζόμενοι πριν να αναλάβουν βάρδια να υποβάλλονται σε τεστ για την ασφάλεια των πολιτών. Ακόμη σας τονίζω ότι έχει γίνει απολύμανση στο κτίριο του ΕΚΑΒ στη Χαλκίδα από την επιτροπή λοιμωξιολόγων όπως και στα ασθενοφόρα γίνεται απολύμανση μετά το τέλος κάθε βάρδιας.»

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα σήμερα είχε βρεθεί ένας εργαζόμενος θετικός ο οποίος βέβαια είχε εμβολιαστεί και ενδέχεται να έχει αντισώματα.

Πηγή: evima.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews