ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/21

Δωρεά ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας από την Ιωαννίδης Α.Ε.

 

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

EKABNews

 

Ιωαννίδης Α.Ε.: Δωρεά ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ

e-ptolemeos.gr

18/01/2021

 

Δημοσιεύτηκε απο: Ζήσης Πιτσιάβας

 

Τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου το οποίο άμεσα ρίχνεται στη μάχη που δίνουν οι υγειονομικοί της Δυτικής Μακεδονίας, ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί η γνωστή εταιρεία Ιωαννίδης Α.Ε., ενισχύοντας το ΕΚΑΒ της Κοζάνης.

Το συγκεκριμένο ασθενοφόρο παραχωρήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και από εκεί στο ΕΚΑΒ, με την εταιρεία των Φίλιππα και Αδάμ Ιωαννίδη, να τρέχουν από τους πρώτες μήνες της πανδημίας ώστε να επιλύσουν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που προέκυψαν.

 

«Είμαστε μέρος της τοπικής κοινωνίας ως επιχείρηση για περισσότερα από 50 χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορούμε και προσφέρουμε στον τόπο μας ένα καινούργιο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο το οποίο θα ενισχύσει το ΕΚΑΒ Κοζάνης που εξυπηρετεί όλη τη Δυτική Μακεδονία», τόνισε ο Φίλλιπος Ιωαννίδης, ευχαριστώντας γιατρούς, νοσηλευτές και όλο το προσωπικό για το έργο που προσφέρει.

 

 

«Αισθανθήκαμε την ανάγκη να ανταποδώσουμε στους πολίτες τη στήριξη που προσφέρουν χρόνια τώρα στην εταιρεία μας. Είναι επιτακτική ανάγκη η συνεργασία όλων μας εν μέσω πανδημίας», σημείωσε με τη σειρά του ο Αδάμ Ιωαννίδης.


 

Το ασθενοφόρο θα πέσει άμεσα στη μάχη καθώς όπως είπε ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ από αύριο θα είναι ήδη στην κυκλοφορία, ενώ ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Θωμάς Σαραφίδης, επεσήμανε πως «η φαρέτρα μας γεμίζει με ακόμα ένα υπερσύγχρονο όπλο λύνοντας τα χέρια μας, καθώς ο στόλος πρέπει να ανανεώνεται ανά 4-5 χρόνια».

 

 

Μια σημαντική στιγμή για τη Δυτική Μακεδονία χαρακτήρισε τη δωρεά της οικογένειας Ιωαννίδη ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης και ευχαρίστησε την εταιρεία τους που συνέδραμε από την αρχή της πανδημίας με πολλούς τρόπους και σε πολλούς τομείς.

   

Την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας Ιωαννίδη επεσήμανε και το μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Λευτέρης Τσαρίδης, λέγοντας πως ο Φίλλιπος Ιωαννίδης ζήτησε να του υποδείξουν που χρειάζονται βοήθεια και ο ίδιος την παρείχε άμεσα.

 

Ζήσης Πιτσιάβας

Πηγή: e-ptolemeos.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews