ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/1/21

Υγειονομικό υλικό στο ΕΚΑΒ από τους Δικηγόρους του Λ.Ε.Α.Δ. Δράμας

 

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021

EKABNews


Υγειονομικό υλικό στο ΕΚΑΒ από τους Δικηγόρους του Λ.Ε.Α.Δ. Δράμας

dramini.gr

04/01/2021

 

“Αναγνωρίζοντας το μέγεθος των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν  οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, ιδιαίτερα την παρούσα χρονική περίοδο λόγω της πανδημίας  COVID 19  και θέλοντας να ενισχυθεί ο καθημερινός αγώνας που δίνουν παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες, στις 30-12-2020 το Δ.Σ. του Δικηγορικού Σωματείου με την επωνυμία «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΔΡΑΜΑΣ» (Λ.Ε.Α.Δ. Δράμας) παρέδωσε στο ΕΚΑΒ Δράμας υγειονομικό υλικό, όπως μάσκες FFP2, στολές προστασίας τύπου 5 και 6, ποδονάρια ψηλά μέχρι το γόνατο, παλμικά οξύμετρα, απολυμαντικά επιφανειών χωρίς χλώριο.

Εκ μέρους όλων των μελών του Λ.Ε.Α.Δ. Δράμας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα, επιτυχίες και σύντομα να επανέλθουμε όλοι στην ομαλότητα.”

 

Πηγή: dramini.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews